ANTALYA / KEPEZ - Nergis Cömertoğlu Anaokulu

Mrt

Öğrencilerimize oyun-drama gibi çalışmalarla buluşturacağımız projemiz on hafta sürecektir. Bu süre içerisinde öğrencilerimizin kendine saygı duymasını, duygularını ifade etmesini, "aileleriyle- arkadaşlarıyla- öğretmeniyle - çevresiyle" olumlu ilişkiler kurmasını sağlamayı hedeflemekteyiz. Proje sonuna da öğrencilerimizin kendine güvene, mutlu, saygılı ved iyi bir birey olarak hayata devam etmesini sağlayacağız. Projemize üç farklı ülke katılım sağlamaktadır. TÜRKİYE-POLONYA-LİTVANYA.

Ock

Okul Müdürümüz Çiğdem YAĞLI ve Sevgi Sınıfı Öğretmenimiz Hasibe AVŞAR tarafından yürütülecek olan "Bir Öykü Anlat İçinde Şehrin Olsun" projemiz başlıyor.

Proje Yürütücü Ortaklarımız "Batman,İstanbul, Ankara, Antalya ve Konya'dan" eğitimciler ve minik yürekler.

Ock

Umut Sınıfı Öğretmeni "Gurbet Kayalı" yürütücülüğünde "Besinlerin Gücü Adına" eTwinning projemiz başlıyor.

Öğretmen ve öğrencilerimize Başarılar Dileriz.

Ock

Mutluluk Sınıfı Öğretmeni Hanife ŞENGÖZ yürütücülüğünde "Activies In Nature- Doğadaki Renkli Etkinliklerim" eTwinning projemiz başlıyor.

Başarılar.

Ock

Mutluluk Sınıfı Öğretmeni Hanife ŞENGÖZ rehberliğinde "Trafikte Kurallar Çok Önemli Çocuklar" eTwinning projemiz Antalya merkezli olarak başlamıştır.

Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

"Alfabetik Etkinliklerim" e Twinning Projemiz minik yüreklerin  "Antalya, Konya, Ankara, Kastamonu, Bursa, Adıyaman ve Burdur"dan buluşmasıyla başlıyor.

Proje Yürütücümüz Neşeli Ayaklar Sınıfı Öğretmeni Emine Büşra YURTSEVER.

Başarılar Diliyoruz.

Ock

Antalya ve Erzurum İllerinden eğitimcilerin ve öğrencilerin katılımıyla "Çocuksu Pencerem" eTwinning projesi Emine Büşra Yurtsever rehberliğinde "Neşeli Ayaklar" Sınıfında uygulamaya başlanmıştır.